zakelijke evenementen

Het Domaine des Officiers is bijzonder geschikt voor zakelijke evenementen. U kunt uw team inspireren met seminars, Het is mogelijk het groepsgevoel te versterken door bootcamp-sessies te geven. Bijvoorbeeld in de bosrijke omgeving. Of u kunt het terrein gebruiken om bedrijfstrainingen te organiseren. Het Domaine is met alle faciliteiten de ideale plek voor zakelijke events zoals een sales kick-off, product introductie, of het vieren van behaalde targets tijdens business reviews.

een mooie omgeving

Onze unieke ligging biedt u volop mogelijkheden om op het terrein of in het bosrijke gebied rondom het Domaine met groepen dingen te ondernemen. Afhankelijk of u juist een actief uitje, een rustig verblijf of een combinatie van beide zoekt. De keuze is geheel aan u. Wij kunnen u hierin ook assisteren.

wij noemen een paar voorbeelden

  • Bootcamps
  • Seminar via Speaker Academy
  • Workshop wildplukken
  • Mindfulness trainingen

Op ons terrein zijn alle faciliteiten aanwezig voor trainingen, seminars of het houden van besprekingen. In overleg met ons kunt u alle groepsruimtes naar eigen wens invullen.

hard werken en nog harder genieten

Na een dag vol van zakelijke activiteiten is het ook goed om te kunnen ontspannen. Na afloop van een training even na praten aan de bar bijvoorbeeld. Maar u kunt natuurlijk ook nog relaxter te werk gaan. Onze privé spa met sauna en jacuzzi is ideaal om even tot rust te komen. Maar in goed gezelschap uitgebreid dineren is ook een optie. In onze professionele keuken kunt u zelf of geheel gecatered u en uw gasten verzorgen.

Domaine des Officiers - Spa
Domaine des Officiers - Kitchen

eten en drinken (catering)

Het is natuurlijk mogelijk om zelf te koken in de professionele keuken. Maar cateren is ook een optie. Wij kunnen u een lijst geven van kwaliteitscateraars die regelmatig op het Domaine werken.

Het is ook mogelijk om bijzonder te picknicken. Op een plek in de omgeving. Halverwege een wandel- of fietstocht bijvoorbeeld. Adventurecook biedt deze catering op locatie. Met name hun lunch geserveerd vanuit een Mini Mobiel spreekt tot de verbeelding.

zelf aan de slag

Liefhebbers van kookworkshops zijn ook aan het goeie adres bij Adventurecook. Deze kookworkshops staan in het teken van leren, proberen, creëren en inspireren. Voorafgaand wordt uitleg gegeven over de verschillende ingrediënten waarmee gewerkt wordt. Tijdens de workshop wordt onder begeleiding in groepjes gewerkt aan diverse gerechten die uiteindelijk een menu vormen. Tijdens het koken geven koks begeleiding en uitleg. Uiteraard is er tijdens het koken ook al voldoende gelegenheid om al van een lekker glaasje wijn te proeven. Nadat alle gerechten zijn bereid, wordt de tafel gedekt en is het tijd om te genieten van het zelfbereide diner en lekker na te tafelen. Voor de kookworkshops kan gekozen worden uit verschillende menu’s. Bijvoorbeeld een Frans menu, een Limburgs streekmenu of een Afrikaans menu.

Uiteraard geldt ook hier dat maatwerk mogelijk is en we graag samen met u kijken naar eventuele specifieke wensen.

Download hier onze complete PDF over eten en drinken.

Domaine des Officiers - Kook Mini

een goede nachtrust

Onze 25 elegant ingerichte kamers zijn voorzien van Wi-Fi , luxe bedlinnen en COCO-MAT bedden. Bovendien hebben de kamers hun eigen badkamer. Zo kunnen u en uw team er de volgende dag weer fris en opgeladen tegenaan.

Domaine des Officiers - Bedroom
Contact us

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.