de gebouwen en het terrein

Op het terrein staan drie gebouwen, met vierentwintig kamers. Er is een riante woonkamer met bar. Er zijn twee eetzalen, een professionele keuken en een spa. Er is een enorme tuin. Domaine des Officiers is een 3 hectare groot ommuurd terrein voorzien van alle comfort voor grote groepen die op zoek zijn naar een bijzonder verblijf. Met volledige privacy.

Neem een kijkje in het Domaine des Officiers via de virtual tour

 

Domaine des Officiers - Bedroom
Domaine des Officiers - Detail

comfortabele kamers

Alle slaapkamers zijn elegant ingericht met ruimte genoeg voor twee personen. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer. De kamers zijn bovendien voorzien van Wi-Fi, comfortabele COCO-MAT bedden en luxe bedlinnen. Dat garandeert een heerlijke nachtrust.

Domaine des Officiers - Bathroom

meer dan mooi

De privacy voor alle gasten is gegarandeerd. Er zijn nu eenmaal dingen die je niet in groepsverband wilt doen. Bij Domaine des Officiers heeft elke kamer een eigen badkamer. Dat maakt een verblijf net een stukje prettiger.

het gevoel van thuis

De grote woonkamer van het Domaine. Een heerlijke plek waar je met het volledige gezelschap samen kunt zijn. Knus rondom de grote open haard of gezellig met een borrel in de hand aan de bar. Teruggetrokken een boek lezen op de vide of beneden een potje dart spelen. Ieder voelt zich op z’n eigen manier op z’n gemak.

Domaine des Officiers - Terrace
Domaine des Officiers - Tenniscourt

binnen en buiten

Achter het hoofdgebouw bevindt zich een uitgestrekte tuin. Het ruime terras is de perfecte plek om rustig bij te komen. Of heerlijk te lunchen. Maar ook voor de actieve gasten is er plaats. Op de tennisbaan kunnen sportievelingen zich uitleven. Er is een tafeltennistafel voor de liefhebbers. De binnenplaats is een logische plek voor informele bijeenkomsten. Kinderen vermaken zich in de boomhut of op de trampoline. Rond het kampvuur verhalen vertellen is een perfecte manier om de dag af te sluiten.

Domaine des Officiers - Kitchen
Domaine des Officiers - Dining

eten en drinken met zijn allen

Van buitenlucht krijg je trek. Het Domaine heeft alles in huis om daarin te voorzien. In de professionele keuken kunt u zelf koken. Of door een al even professionele chef een feestelijk diner klaar laten maken. Vanzelfsprekend is alles aanwezig om vervolgens in de ruime eetzaal te dineren.

ontspannen in een privé spa

Om even helemaal bij te komen kunnen onze gasten gebruik maken van onze uitgebreide spa ruimte. Voorzien van een ruime sauna, een 10-persoons whirlpool en een relaxruimte is dit de plek om even helemaal niks te doen. Op verzoek kan er ook een masseur worden geboekt die u en uw gasten met een stevige Shiatsu massage of aromatherapie een oppepper geeft.

Domaine des Officiers - Dining Room

zalen

In de diverse gebouwen van het Domaine bevinden zich meerdere zalen. Sommige lenen zich bij uitstek voor zakelijke bijeenkomsten. Andere zijn uitermate geschikt om met familie en vrienden iets te vieren.

Contact us

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.