privé gezelschappen

Het Domaine is ideaal voor privéaangelegenheden zoals familiereünies, jubilea, verjaardagen en bruiloften. Dankzij de beschutte ligging is privacy gegarandeerd. Daarnaast is het Domaine exclusief. Dus zullen anderen nooit gelijktijdig met u op het terrein zijn. U en uw gezelschap zijn volledig in controle. Dus u beslist hoe en wat u wilt organiseren. Dus of u het allemaal liever zelf wilt doen of liever zoveel mogelijk uit handen wilt geven. U behoudt te allen tijde de controle.

meerdere verblijven

Op het terrein bevinden zich drie gebouwen. Er zijn twee eetzalen, een professionele keuken, Vijfentwintig kamers met eigen badkamer, Tennisbaan, Spa met sauna, jacuzzi, relaxruimte en massagekamer.

Domaine des Officiers - Garden Tree House
Domaine des Officiers - Kitchen

De enorme tuin biedt volop speelplezier voor kinderen. Er is een trampoline en een boomhut. Daarnaast is er voldoende ruimte op het terras om in de zon te zitten of te lunchen. De dag afsluiten met een gesprek rond het vuur maakt de dag compleet.

Een gezellige avond met z’n allen bij de openhaard of samen een heerlijk diner koken in de grote keuken. Maar wie geen zin heeft om te koken, kan het verblijf ook laten cateren. Bij het Domaine kunt u volop actief of juist heel erg relaxed zijn.

ruimte voor iedereen

Alle kamers zijn elegant ingericht en voorzien van eigen badkamer. Alle gasten zullen heerlijk slapen op de Coco-mat bedden.

Domaine des Officiers - Bedroom
Contact us

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.